żółtko jaja kurzego

Żółtka jaj kurzego to bogate źródło składników odżywczych, takich jak białka, tłuszcze i witaminy rozpuszczalne w tłuszczach. Zawierają również żelazo, fosfor i selen, które są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu. Żółtka jaj kurzego są również często używane w kuchni do wytwarzania ciast, sosów i innych potraw, dzięki swojej kremowej konsystencji i bogatemu smakowi.

Rurki z kremem budyniowym

Rurki z kremem budyniowym

Rurki z kremem budyniowym to przepyszna i klasyczna słodka przekąska. Są one wypełnione gęstym i słodkim kremem budyniowym, a ich chrupiąca i delikatna struktura sprawia, że rozpływają się w ustach. To idealna propozycja dla wszystkich, którzy szukają przepisu na pyszny deser, który zrobi wrażenie na gościach.

  • czas przygotowania
    70 + 15 min
  • kalorie w porcji
    255 kcal
  • ilość porcji
    25
  • Łatwe w przygotowaniu
    Łatwe